0741788723 / 0248268007  |  Intrebari frecvente  |  CONTACTEAZA-NE

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

Metode de plata

ECOMONTANA (ecomontana.asociatiaparaschiva.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Credit Online - BRD Finance

Prin utilizarea metodei de plata Credit Online - BRD Finance, ai posibilitatea de a contracta direct un credit pentru achitarea cumparaturilor efectuate.

Dupa selectarea metodei de plata Credit Online - BRD Finance, trebuie sa completezi formularul de credit afisat si sa plasezi comanda in magazin. Astfel, formularul de aplicatie pentru un credit va fi trimis automat catre BRD Finance, care te va contacta in termen de cateva ore si te va informa despre statusul cererii tale de credit.

Categorii produse

Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?